Tag med til gå-hjem-møde om Det Brugerinddragende Hospital

Hvordan bliver vi bedre til at involvere patienterne på de danske hospitaler? Hør om Det Brugerinddragende Hospitals erfaringer til gratis gå-hjem-møde i Aarhus og København.

Færre fejl, en højere tilfredshed og bedre behandlingsresultater. Det er nogle af de fordele, man kan opnå ved i højere grad at inddrage patienterne i deres behandlingsforløb.

Projektet, Det Brugerinddragende Hospital, er i øjeblikket ved at teste implementeringen af to metoder til patientinddragelse på 18 afdelinger på Aarhus Universitetshospital. Du kan høre om erfaringerne fra projektet, og hvordan det er forløbet indtil nu, når Det Brugerinddragende Hospital inviterer til gå-hjem-møde i Aarhus og København henholdsvis den 15. og 16. marts.

Læs invitationen til mødet i Aarhus her og til mødet i København her. Alle er velkomne, og mødet er gratis - men husk at melde dig til.

Udover Aarhus Universitetshospital er Videnscenter for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet (ViBIS) og Aarhus Universitet (AU) også den del af projektet, der er støttet af TrygFonden.

Patienten først

Vores mål: At færre patienter dør eller får skader som følge af forebyggelige hændelser.
Læs om fokusområdet