Kom til udstilling og event om 'De døde i vores liv'

Projektansvarlig

Projektansvarlig

Jette Jul Bruun er ansvarlig for projektet i TrygFonden

Jette Jul Bruun 53 55 05 77

Det kan være svært at leve med sorgen, når en, man har kær, går bort. Et arrangement og en vandreudstilling sætter fokus på, hvordan vi mindes, de døde i vores liv.

Trivsel

Med støtte fra TrygFonden sætter DR og Landsforeningen Liv&Død fokus på den sorg, vi oplever, når én, vi kender, går bort.

Vandreudstillingen ”De døde i vores liv” kommer snart til Vejle og Sønderborg, hvor der også vil blive afholdt arrangementer med forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen og folkene bag podcasten ’Jeg plejede at tro på for evigt’.

Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Landsforeningen Liv&Død opfordrede i foråret 2018 efterladte til at dele deres måder at mindes en kær afdød på og modtog adskillige smukke og rørende mindefortællinger.

Udstillingen kan opleves på Vejle Bibliotek 15. januar til 4. februar og på Sønderborg Bibliotek 6. februar til 29. februar

Udstillingen "De døde i vores liv" rummer 45 danskeres personlige beretninger om sorg og minder.

Du kan også opleve en installation bestående af en sorgklump, der er skabt af 23-årige Pernille Øster, der mistede sin lillebror Jonas på 16 år i en ulykke. Med sorgklumpen formår Pernille ikke blot at konkretisere sine egne følelser omkring sorg og minder, men også en mere universel sorgfølelse, som mange vil kunne genkende.