Donationer og fællesskab

De fleste kender følelsen af at være uden for fællesskabet. Til en fest, en fritidsaktivitet eller et middagsselskab. For størstedelen af os forsvinder den følelse heldigvis hurtigt igen, men for nogle danskere – der lever på kanten af fællesskabet – er det en vedvarende tilstand.

Fællesskabsmålingen, som TrygFonden og Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (VIVE) står bag, viser, at hver femte dansker oplever at stå uden for fællesskaber. Det er ikke fordi, de ikke ønsker at være med, men forudsætningerne kan være svære – ofte med hårde levekår og fysiske såvel som psykiske helbredsproblemer.
Tilknytningen til fællesskaber er en vigtig forudsætning for at kunne tage vare på egen og andres tryghed. TrygFonden arbejder for, at flere mennesker i alle aldre, indgår i positive fællesskaber. Nedenfor kan du se en hovedfilm og fem regionale film om donationer, TrygFonden står bag, der har som mål at få mennesker på kanten af fællesskabet til at føle sig inkluderet. Du er meget velkommen til at bruge filmene i dit arbejde med TrygFonden. 

Filmene kan downloades på vores spilleliste på Vimeo.

Se, hvordan TrygFondens donationer bidrager til positive fællesskaber 

Video poster

TrygFondens regionale donationer

 • https://vimeo.com/268355968

  Region Hovedstaden

  Hugs & Food
 • https://vimeo.com/268355897

  Region Sjælland

  Cykling Uden Alder
 • https://vimeo.com/268355827

  Region Nordjylland

  Kørestolsbasket Aalborg
 • https://vimeo.com/268356028

  Region Syddanmark

  Musik på Tværs
 • https://vimeo.com/268356106

  Region Midtjylland

  Ungeindsatsen i Århus