Fakta

Et projekt som TrygFonden står bag og driver.

Siden 2007 har TrygFonden uddelt isbjørnebamser til børn, der skal igennem et forløb på narkoseafdelinger og specialklinikker. Krammebamserne betyder, at mødet med sundhedsvæsenet bliver mindre ubehageligt, både for barnet og for dets forældre. 

Hjælp os med at blive klogere på krammebamsernes betydning ved at udfylde vores spørgeskema

Sundhed

Siden 2007 har TrygFonden uddelt krammebamser til børn, der skulle igennem en narkosekrævende behandling på sygehuse og klinikker over hele Danmark. Det ønsker vi også at gøre i fremtiden, så endnu flere børn kan få hjælp.

Men vi har brug for mere viden om bamsernes brug og betydning. Vi beder derfor nu om hjælp fra dig, hvis du er forælder til et barn, der har modtaget en bamse, både hvis oplevelsen har været positiv og negativ.
 

Spørgeskema

Vi beder dig deltage i den spørgeskemaundersøgelse, som KORA (Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning) gennemfører på vegne ad TrygFonden om krammebamseordningen.
 
Det tager kun 5-10 minutter, men gør en kæmpe forskel. Klik på linket herunder for at deltage.

Vi har fået alle de besvarelser, vi skal bruge, så spørgeskemaet er nu lukket. Vi er meget glade for interessen.

En plads i fællesskabet

Alle har ret til en plads i fællesskabet. TrygFonden vil arbejde for at skabe den plads – ikke mindst for mennesker som er, eller som er i risiko for at blive, socialt ekskluderede. Frivillighed, rådgivning, beskæftigelse og sociale netværk kan føre udsatte tættere på fællesskaber i hverdagen, som styrker deres livsmuligheder og trivsel. Social eksklusion har betydelige negative konsekvenser for et menneskes helbred og trivsel.
En plads i fællesskabet

Sammen skaber vi tryghed