Fakta

Nabohjælp er en del af TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råds partnerprojekt ”Et trygt liv uden kriminalitet”.

Partnerskabet har til formål at: 
• Nedbringe antallet af de mest kriminelle unge 
• Nedbringe antallet af flergangsofre for kriminalitet 
• Understøtte befolkningens oplevelse af, at de selv har mulighed for at kunne forebygge kriminalitet
• Fastholde befolkningens opfattelse af, at risikoen for at blive udsat for kriminalitet trods alt er begrænset


Nabohjælp er et effektivt redskab i kampen mod de mange indbrud, som hvert år begås i Danmark. Derfor samarbejder TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd om at udvikle og udbrede nabohjælpsbevægelsen

Trivsel

OBS: Nabohjælp er flyttet ind hos Bo trygt! Det betyder, at al den gode viden om indbrudsforebyggelse nu er samlet ét sted - på www.nabohjælp.dk

Danmark indtager en ærgerlig andenplads i Europa, når det kommer til det årlige antal indbrud. Men den gode nyhed er, at op til hvert fjerde indbrud kan undgås med nabohjælp.

Få gode - og gratis - råd til, hvad du kan gøre for at undgå indbrud på www.nabohjælp.dk

TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd har indgået et samarbejde om at udvikle og udbrede nabohjælp landet over. Med samarbejdet er den mere end 30 år gamle ordning i dag relanceret i en mere tidssvarende udgave med en ny visuel identitet, en bred vifte af kampagneaktiviteter og et elektronisk nabohjælp-univers, som letter naboers muligheder for at varsko hinanden med sms og mails.

Et liv uden kriminalitet

Kriminalitet skaber utryghed i befolkningen, er ofte traumatiserende for dem, det går ud over og ødelæggende for dem, der begår den. Med oplysning og udvikling af konkrete redskaber vil TrygFonden arbejde for at forebygge og lindre følgerne af kriminalitet. Danmark har EU-rekord i indbrud, og 75 pct. af al kriminalitet begås af gengangere.
Et liv uden kriminalitet

Sammen skaber vi tryghed

Sociale medier