Med TrygFondens Livredder-app kan børn prøve at give livreddende førstehjælp, svare på spørgsmål og badesikkerhed og gå på skattejagt på strande og havnebade i løbet af sommeren.

”Livredder” er en ny app, der byder på en masse sjove aktiviteter for børn, som de kan muntre sig med derhjemme og på stranden. Appen indeholder korte spil, hvor man bl.a. kan redde strandgæsternes liv og svare på spørgsmål om badesikkerhed.

Man kan også prøve at give kunstigt åndedræt og hjertemassage ved at puste og trykke på telefonen. For hver aktivitet optjener man point, og når man til level seks, kan man deltage i skattejagten på de 35 strande og havnebade, hvor livredderne fra TrygFonden Kystlivredning bemander livreddertårnene i løbet af sommeren.

Skattejagten begynder den 10. juli 2017 og løber frem til den 31. juli. Følger man skattekortet, som man modtager i appen, bipper mobilen, når man nærmer sig stedet på stranden, hvor der er en rigtig skat gemt.

TrygFonden Kystlivredning står bag appen, der skal lære børn om sikkerhed ved vandet gennem lege, quizzer og øvelser. Appen kan downloades gratis til både Android og iOS.