Plakat Sejl Sikkert

Det er både sjovt og risikofyldt at færdes til søs. TrygFonden og Søsportens Sikkerhedsråd sætter med kampagnen Sejl Sikkert fokus på de 5 sejlråd, som skal være med til at øge sikkerheden på havet. Bliv klogere på sikkerhed til søs med forskellige Sejl Sikkert-plakater, som du kan hænge op på havnen eller i dit klubhus.

Sikkerhed

Sejl Sikkert-kampagnen skal højne sikkerhedskulturen blandt fritidssejlere og -fiskere i hele Danmark. Indsatsen er bygget op om de 5 sejlråd, og målet er at undgå ulykker til søs. 

Hvem er vi?

Sejl Sikkert-kampagnen er et samarbejde mellem TrygFonden og Søsportens Sikkerhedsråd. Som en del af kampagnen er der oprettet et ambassadørnetværk af frivillige, der skal være med til at udbrede Sejl Sikkert-kampagnens budskaber i de lokale havne. 

Læs mere om kampagnen her

Til ambassadørnetværket er der tilknyttet et Sejl Sikkert-instruktørkorps, som består af 20 instruktører, der er uddannet i at holde foredrag og lave sikkerhedsdemonstrationer.

Derudover samarbejder TrygFonden og Søsportens Sikkerhedsråd med en række grejforretninger som en del af Sejl Sikkert-indsatsen. Det er netop i butikkerne, at sejlerne og fiskerne kan få gode råd om sikkerhed og udstyr.