Hvordan kan motion bruges i behandlingen af alvorlige sygdomme?

Vi har samlet en række historier, der giver et indblik i, hvordan resultaterne af den forskning, som TrygFonden støtter, kommer ud og gør gavn i samfundet.

Vi ved alle, at motion er godt. At løbe, svømme eller gå sig en tur forebygger et hav af sygdomme, forlænger livet og giver umiddelbart velvære. Men kan motion også ligefrem behandle sygdomme og lindre symptomer? Det er der noget, der tyder på.

TrygFonden har støttet en række forskningsprojekter, der cirkler omkring dette spørgsmål, og foreløbig ser det altså ud til, at motion og bevægelse har en lang række gavnlige effekter på flere alvorlige sygdomme og lidelser. Det kan du læse om i denne folder.

Du kan bl.a. blive klogere på forskningsprojektet U-turn II, og om hvordan der på TrygFondens Center for Aktiv Sundhed forskes i, hvad motion gør for vores krop, og hvordan vi kan få mere bevægelse ind i hverdagen.

I folderen har vi desuden samlet en række andre historier, der giver et indblik i, hvordan resultaterne af den forskning, som TrygFonden støtter, kommer ud og gør gavn i samfundet.

Hent og læs folderen her.