Fakta

TrygFondens Familiehus er en donation

TrygFondens Familiehus tilbyder forældre og søskende at bo tæt på det indlagte barn

TrygFondens Familiehus i Skejby skal give familierne en pause fra hospitalsomgivelserne

Sundhed

TrygFondens Familiehus er for alle familier med langtidsindlagte børn på Aarhus Universitetshospital.

Separation fra øvrige familiemedlemmer er en svær yderligere belastning i en sygdomsperiode
Familiehuset giver familien mulighed for at være samlet og leve så almindeligt som muligt under et barns indlæggelse. Der er plads til hele familien og huset ligger i gåafstand fra børneafdelingerne på hospitalet.

TrygFonden har doneret i alt 46,5 millioner kroner til Familiehuset. 25 mio. til etableringen af huset og 21,5 mio. ekstra til en udvidelse af huset i 2016. Udvidelsen sker på baggrund af, at Aarhus Universitetshospital i fremtiden bliver endnu mere specialiseret og hermed også kommer til at tilbyde flere behandlinger, hvilket vil øge efterspørgslen efter værelser i Familiehuset.

En plads i fællesskabet

Alle har ret til en plads i fællesskabet. TrygFonden vil arbejde for at skabe den plads – ikke mindst for mennesker som er, eller som er i risiko for at blive, socialt ekskluderede. Frivillighed, rådgivning, beskæftigelse og sociale netværk kan føre udsatte tættere på fællesskaber i hverdagen, som styrker deres livsmuligheder og trivsel. Social eksklusion har betydelige negative konsekvenser for et menneskes helbred og trivsel.
En plads i fællesskabet

Sammen skaber vi tryghed

Sociale medier