Kom til borgermøde om indbrud og Nabohjælp i Furesø

Gør dit kvarter trygt med Nabohjælp

Ved du, hvordan du effektivt kan få tyven til at fravælge dit hjem?

Hør svaret og få gode, konkrete råd til at undgå indbrud, når Det Kriminalpræventive Råd, Realdania, Bolius og TrygFonden sammen med Furesø Kommune og Nordsjællands Politi inviterer til borgermøde.

Dato: Tirsdag den 27. november 2018 fra kl. 17.30 til 20.00.

Sted: Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum.

Hør Nordsjællands Politi fortælle om de lokale forhold, Nabohjælp fortælle om, hvordan I som naboer kan forebygge indbrud – og få tips fra indbrudstyven selv.

I aftenens løb vil der være mad og drikke til både store og små.

Mulighed for børnepasning
 

Der vil være pædagoger fra en kommunal daginstitution til stede, som kan se efter børnene, mens I deltager i borgermødet.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest den 23. november 2018 på furesoe@mannov.dk

Tilmeld dig her

Oplys ved tilmelding dit navn, samt hvor mange I kommer. Har du børn med, der skal passes, skal du også oplyse deres alder.

Nærmere program for mødet kommer snart.

Med Nabohjæp står I sammen og hjælper hinanden med at holde øje med hus og lejlighed, i ferier og i hverdagen. Det er gratis at være med, og erfaringer viser, at vi kan undgå op til hvert 5. indbrud.

Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden står bag projektet.

Et liv uden kriminalitet

Kriminalitet skaber utryghed i befolkningen, er ofte traumatiserende for dem, det går ud over og ødelæggende for dem, der begår den. Med oplysning og udvikling af konkrete redskaber vil TrygFonden arbejde for at forebygge og lindre følgerne af kriminalitet. Danmark har EU-rekord i indbrud, og 75 pct. af al kriminalitet begås af gengangere.
Et liv uden kriminalitet